pijl   U bevindt zich hier > Home > Lakverzegeling Informatie
 

Lakverzegeling

 
lakverzegeling bescherming nadelige weersinvloeden Dagelijks krijgt de laklaag van uw auto te maken met nadelige negatieve weersinvloeden. De lak gaat met de tijd zienderogen achteruit en verliest dan zijn kleur en glans. De lakverzegeling is een moeilijk doordringbare pantser voor de lak.
Het beschermd en houdt uw lak in prima conditie. Reinigen met een milde shampoo is voldoende voor een blijvend resultaat. U bespaart dus aanmerkelijk op uw onderhoudskosten. cleancars lakverzegeling spcialisten
cleancars lakverzegeling spcialisten De lakverzegeling wordt professioneel en zorgvuldig aangebracht door onze specialisten. Deze behandeling kunnen wij alleen uitvoeren bij onze vestiging aan de Petroleumhavenweg 22k te Amsterdam. Onze vestiging voldoet aan alle voorwaarden om de lakverzegeling zo goed mogelijk aan te brengen.
 
lakverzegeling diverse merken lakverzegeling waxoyl waxguard diamondbrite
CleanCars heeft diversen merken lakverzegelings- behandelingen die verschillen in prijs en garantie.
Deze behandelingen zijn toepasbaar op zowel nieuwe als gebruikte auto’s.
 
U heeft de keuze uit : * Waxquard * Waxoyl * Teflon
     
     
Garantie
Waxguard
Garantie
Waxoyl
Garantie
Teflon
nieuwe auto
3 jaar
gebruikte auto

18 maanden
nieuwe auto
3 jaar
gebruikte auto

18 maanden
geen
     
waxguard
 
Waxguard
Duurzame lakverzegeling met 3 jaar garantie op nieuwe auto's
en op een auto ouder dan een half jaar geldt een garantie van 18 maanden.
waxguard
     
Waxguard vormt een diamantharde beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en blijft ook de kleur dieper. Bovendien kunnen insecten en vuil zich veel minder goed hechten op de lak doordat de Waxguard beschermlaag voor een spiegelglad oppervlak zorgt. Hierdoor laat de auto zich ook veel makkelijker wassen.
Wat is Waxguard
Het voordeel van Waxguard is dat het uit slechts één homogene beschermlaag bestaat
en niet uit meerdere lagen, zoals nogal eens wordt toegepast bij andere lakverzegelingsproducten. Wanneer zout, zure regen, bitumen en straatvuil door de bovenste laag heen dringen verdwijnt de glans en worden de daaronder liggende lagen aangetast die over het algemeen niet zo sterk zijn. Dit is bij Waxguard niet mogelijk omdat hier de gehele laag uit een vaste en sterke transparante beschermlaag bestaat. Daarom blijft de glans ook altijd even hoog.
 
De voordelen van Waxguard
op een rijtje:

waxguard box


waxguard display


  • Op een nieuwe auto wordt 3 jaar schriftelijke garantie op glans en kleur gegeven
  • Op een auto ouder dan een half jaar wordt 18 maanden schriftelijke garantie op glans en kleur gegeven
  • Zeer goede bescherming tegen weersinvloeden
  • Zeer goede bescherming tegen industriële invloeden
  • Zichtbare hogere en diepere glans van de lak
  • Voortaan sneller wassen met beter resultaat
  • Insecten zijn makkelijker te verwijderen
  • Hogere inruilwaarde door nieuwstaat van de lak
  • Auto wordt voorzien van garantiebewijs en behandelsticker met datum
 

Bekledingbescherming

 
Een ander onderdeel uit het Waxguard programma is de bekledingsprotector: Texguard deze variant beschermd uw bekleding tegen vervuiling. Door de bekleding te impregneren met Texguard ontstaat er een afstotende beschermlaag waardoor vloeistoffen als water, vet of olie niet in de bekleding trekken. Gemorste vloeistoffen zijn door middel van een absorberend doekje makkelijk van de bekleding te verwijderen. De kans op vlekken wordt hierdoor tot een minimum beperkt.
texguard
     
TexGuard is een preventieve behandeling die te alle tijden kan aangebracht worden. Het product zal elke vezel van een onzichtbare beschermende film voorzien. Hierdoor is worden uw zetels zowel oppervlakkig als in de diepte beschermd, zelf geschikt voor de meest fragiele stoffen. Stof en hondenharen kunnen zich hierdoor niet vasthaken en vloeistoffen druppelen gewoon van de stof zonder vlekken achter te laten.
     
Door de unieke eigenschappen van dit product is
dit product ook uitermate geschikt voor het impregneren van stoffen cabriokappen. Hierdoor
zal uw cabriokap weer water afstotend worden.
Dit product staat garant voor een lange levensduur, deels omdat het niet alleen oppervlakkig werkzaam is. Is uw carbiokap vuil? geen nood, voorafgaand kan een grondige reiniging gebeuren van de kap voor deze behandeld word.
TexGuard is tevens een milieu vriendelijk product
cabriokap bescherming
     
Voor meer productinformatie van Waxguard klik hier
 
waxoyl
 

Waxoyl

 
waxoyl car
Lakverzegeling met 3 jaar garantie op nieuwe auto's
en op een auto ouder dan 3 maanden geldt een garantie van 18 maanden.
waxoyl nieuw
 
Bij de Waxoyl 100+ behandeling, toegepast op nieuwe auto's binnen 3 maanden na aanschaf, wordt een schriftelijke garantie afgegeven op de glans van de lak voor 3 jaar. Bij de Glaze Gard behandeling voor auto's ouder dan 3 maanden dan geldt een garantie van 18 maanden. Wij adviseren u vogelpoep direct van de lak te verwijderen
om inbranden te voorkomen. Deze beschadiging valt namelijk niet onder de garantie van Waxoyl. En na jaren rijplezier heeft zo'n gegarandeerd mooie auto natuurlijk nog een hoge inruil-of verkoopwaarde.
 
garantie
 
Een Waxoyl Car Care behandeling kunt u zelf niet aanbrengen maar wordt uitsluitend professioneel uitgevoerd door erkende autopoetsbedrijven zoals CleanCars.
 
Enkele belangrijke voordelen van
Waxoyl 100+
 
  Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
 
Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans.
 
Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
 
U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur.
  vink rood
Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil-of verkoop-)
waarde wordt behouden.
 
Waxoyl voor gebruikte auto's:
Waxoyl Glaze Gard
 
waxoyl gebruikte auto
 
Waxoyl Glaze Gard  2 jaar garantie op de glans en kleur van de lak voor auto's ouder dan 3 maanden. De lak van uw auto wordt door uw dealer met professionele producten van Waxoyl behandeld, om krasjes weg te werken en de oorspronkelijke kleur zoveel mogelijk terug te krijgen. Na deze behandeling worden de lakporiën gereinigd met Waxoyl Preclean. De voorbehandelde laklaag wordt vervolgens behandeld met Glaze Gard. Waxoyl Glaze Gard bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken. Hierdoor worden de lakporiën afgesloten en kan het vuil niet meer in de lak dringen.
 
uitleg
 
Het hechtmiddel kruipt in de voorbehandelde lakporiën en vult deze op, waardoor vervuilende objecten niet meer in de lak kunnen dringen. Denk aan hars van bomen, zouten, UV-straling, etc.
Ook bij hoge temperaturen blijft Waxoyl werkzaam.
 
De toplaag zorgt voor een glad oppervlak. Hierdoor is de auto makkelijk te reinigen. Strooizout, hars zure regen en kalkvlekken zijn makkelijk te verwijderen van de lak. Het inbranden van vogeluitwerpselen wordt door Waxoyl Glazegard vertraagd. Deze dienen wel direct te worden verwijderd met Waxoyl 3 in 1. Dit product haalt vuil en uitwerpselen weg en repareert de eventueel beschadigde toplaag. Waxoyl 3 in 1 is verkrijgbaar bij uw dealer.
 
     
Wat betekent deze behandeling voor u naast een glanzende auto?
met
Waxoyl Glaze Gard
 
  vink rood Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans.
  vink rood
U hoeft uw auto niet meer te behandelen met een cleaner
  vink rood
U hoeft de auto niet meer in de was te zetten
  vink rood
U heeft dus veel meer plezier van uw kostbare investering
 
cleancars waxoyl
 

Waxoyl Car Care voor het interieur

 
waxoyl interieur
 
CleanCars heeft ook Waxoyl Car Care voor de binnenkant van uw auto.
De bekleding van stoelen en banken wordt intensief behandeld met Waxoyl
U.P.T. bekleding beschermer. Hierdoor kunnen gedurende een lange periode geen hardnekkige vlekken ontstaan, veroorzaakt door bijvoorbeeld modder as, snoep, etenswaren of gemorste dranken. Dankzij het vocht en vuilafstotende effect is het reinigen van het auto-interieur voortaan heel gemakkelijk. Met een stofzuiger of een zacht reinigingsmiddel er even overheen en klaar bent u. Door het krachtige UV-filter is er minder kans op vaal worden van de bekleding en wordt de kleur behouden. Door deze Waxoyl interieurbehandeling blijft de bekleding gegarandeerd 2 tot 3 maal langer fris.
 

Enkele belangrijke voordelen van

Waxoyl U.P.T.

 
  vink rood
Uw bekleding blijft gegarandeerd 2 tot 3 maal langer showroomfris.
  vink rood
Uw bekleding behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-Filter.
  vink rood
U bespaart tijd en geld op het reinigen van het interieur.
  vink rood
Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil- of verkoop-) waarde wordt behouden.
 

Waxoyl U.P.T.

 
Waxoyl is een wetenschappelijk getest product voor de bescherming van de bekleding. Na een Waxoyl U.P.T. behandeling van de bekleding krijgt deze een onzichtbare beschermingslaag zodat deze 2 tot 3 maal langer nieuw blijft dan normaal. De bekleding wordt beschermd tegen het indringen van stof en vuil en de beschermingslaag maakt de bekleding vochtwerend. De kleuren van het weefsel behouden een langdurige frisheid.
porsche
 

Voor meer productinformatie van Waxoyl klik hier

teflon
 

Teflon

 

Uw auto blijvend jong met Teflon wax-lakpantser behandeling

Wat is Teflon

Teflon is een product met PTFE beter bekend als Teflon. Teflon is een hechtmiddel dat de eigenschap heeft zelf wel te hechten aan stalen en lakken maar geen materiaal aan zich laat hechten. Teflon sluit de poriën van de lak af, zodat vuil e.d. zich niet meer zo gemakkelijk kan hechten aan de lak, hierdoor wordt de auto minder snel vuil en laat zich veel makkelijker reinigen.
 

Waarom Teflon

Teflon zorgt voor maximale bescherming tegen weersinvloeden bijvoorbeeld tegen zon, zure regen en wasstraatsporen. Teflon fungeert als een tweede huid voor de autolak. De op de auto aangebrachte Teflon vangt de klappen van de zweep op Teflon kan zowel op nieuwe als op gebruikte auto's worden aangebracht.


grafiek
 

Inruilwaarde

   
 
Uiteraard is de zorg die u aan uw auto besteedt van grote invloed bij de waardebepaling tijdens inruil of andere vormen van taxaties. De investering in een Teflon behandeling verdient zichzelf dus weer terug.
   
 
Copyright © 2019 ---. Alle rechten voorbehouden CleanCars
Het auteursrecht is van toepassing.
Er zullen juridische stappen volgen tegen ongeoorloofd gebruik
van de tekst en/of foto's;
lakbescherming